"ПАПЕ" ЕООД е представител за България на следните компании:

 

 

Vitillo

Групата Vitillo е създадена през 1991 година. Vitillo е лидер на хидравличния пазар. Нейната способност да отговаря на уникалните изисквания на клиентите  дава възможност на Vitillo наистина да предложи цялостно решение на всеки от нашите клиенти. Решенията включват производство и разпространение на фитинги, адаптери, твърди или гъвкави маркучи за течности с високо и средно налягане. Продуктите на Vitillo се доставят на четири континента, в повече от 50 страни по света.

 

 

DNP Industriale

Позиционирана в Брюгерио, Италия, DNP Industriale S.r.l. е един от водещите производители на хидравлични съединители за бързо разединяване. От 1985 г. частната DNP Industriale разработи и произведе повече от 4000 различни типа и 70 серии от бързи връзки за хидравличната индустрия. Първокласното качество, кратките срокове за доставка и разумните цени са основата за стотиците доволни клиенти на компанията. DNP предлага широка гама продукти - хидравлични съединители за бързо освобождаване.


 

 

CIDAT

CIDAT е създадена през 1975 г. в Caronno Pertusella (Милано) за разпространение на хидравлични и индустриални гумени маркучи, заедно с малка фабрика за производство на PVC маркучи за ниско налягане. През 2000 г., в резултат на текущите развития, постигнати на различните пазари, хидравличните маркучи станаха също важен въпрос на хидравличната програма. Стратегията за разширяване на CIDAT бе завършена през 2006 г. с построяването на завода HUEDIN (Румъния), построен за производство на гумени и термопластични маркучи с високо налягане.

 

 

ZEC S.p.A.

Проектирането, разработването, модерните и технологично автоматизирани системи, внимателното подбиране на суровини (произведени от водещи компании с международна известност) и строг контрол на качеството са характеристиките на производствения цикъл на цялата гама термопластични гъвкави маркучи и PTFE тръби, произвеждани от ZEC S.p.A. Всички продукти са произведени в съответствие с изискванията на UNI EN ISO 9001-2008 и отговарят на международните стандарти в съответните области на приложение: SAE, EN, DIN, ISO и др.

 

 

 

 

Rastelli Raccordi

Лидер на пазара в Италия и един от основните производители на фитинги в Европа. Rastelli Raccordi се справя с новите пазарни предизвикателства и непрекъснато въвежда нови авангардни продукти и технологични процеси, за да гарантира добавена стойност за своите клиенти.

 

 

DICSA

DICSA предоставя широка гама от продукти в сферата на хидравличните контури и компоненти - хидравлични и пневматични съединители, хидравлични и пневматични компоненти, фитинги от неръждаема стомана и др. Лидер в производството на хидравлични, термопластични и PTFE маркучи, гъвкави маркучи, маркучи и фитинги за ниско налягане и климатизация.

 

Top